سیستم های امنیتی چه کار می کنند؟

۲۴ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

سیستم های امنیتی چه کار می کنند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که سیستم های امنیتی مدرن امروزی دزدگیر اماکن و دوربین مداربسته هستند که باید منظور از آن ها در این سوال مشخص شود.

اما برای آن که تشابه این سیستم های امنیتی را توضیح دهیم هر دو را توضیح می دهیم هر دو این سیستم ها جلوگیری از خطر های احتمالی است و در یک راستا کار می‌کنند.

و تفاوت دوربین مداربسته و دزدگیر اماکن رویکرد جلوگیری از آن است همانطور که پیداست دوربین مداربسته بر اساس داده های ویدئویی و تحلیل آنها اعلان خطر می کند و دزدگیر اماکن با استفاده از سنسور های که دارد موقعیت های خطر را شناسایی می کند.

اما در این مقاله می خواهیم چند ویژگی سیستم ها که با استفاده از آن ها امنیت بر محیط افزایش پیدا می کنند را توضیح دهیم.

 

سیستم و عملکرد دوربین مداربسته

دوربین مداربسته ها در حالت کلاسیک که قابلیت های کمی برای تشخیص موقعیت های خطرناک داشتند فقط با ضبط فیلم دوربین مداربسته مستندات را داخل هارد ذخیره می کردند و باعث به دام انداختن مزاحمان می شدند.

دوربین مداربسته علاوه بر اینکه اطلاعات را داخل هارد ذخیره می‌کند وجود و نصب آن باعث فراری دادن افراد مزاحم می‌شود.

آمارهای تحقیقاتی نشان داده است در اماکنی که دوربین مداربسته در آن ها نصب شده جرم و جنایت تا حد زیادی کم شده است؛ بنابراین فقط نصب آن عامل بازدارنده دارد.

دوربین مداربسته ها قابلیتهای زیادی دارند مثلاً دوربین داهوا تحت شبکه قابلیت چک کردن فیلم ها را به صورت در اختیارتان می گذارد. با استفاده از این ویژگی می توانید هر لحظه اقدام به چک کرد فیلم دوربین ها کنید.

اما ai نقش اساسی تشخیص خطرات داشته است ، برای مثال دوربین مداربسته داهوا مجهز به قابلیت تشخیص چهره می تواند ورود افراد متفرقه را به شما گزارش دهد این دوربین مداربسته می تواند با تشخیص چهره فرد تمام فیلم های که در سابقه حافظه دوربین هست را بازیابی کند و به عنوان فعالیت های آن چهره به شما نمایش دهد.

دوربین مداربسته ها با داشتن قابلیت تشخیص حرکت در محیط های خلوت می تواند ورود افراد مزاحم را گزارش کن این سیستم های امنیتی می توانند با تفکیک حرکات انسان از حیوانات و ماشین آلارم های به موقع ارسال کنند تا از احتمالات و اتفاقات ناگوار جلوگیری کند.

دوربین مداربسته های داری موتور این حرکات را تشخیص داده و به دنبال سوژه به صورت اتوماتیک می چرخند تا کوچک ترین موارد را از دست ندهند.

دوربین مداربسته ها با داشتن این قابلیت ها از یک نگهبان و یک انسان بهتر عمل کرده و به خوبی تمام موارد را رصد می کنند. یکی دیگر از قابلیت های دوربین مداربسته محافظت از مناطق تعیین شده است برای مثال با در نظر گرفتن دوربین مداربسته کنار دیوار می توانید یک خط محافظ برای دیوار در نظر بگیرید که اگر فردی از دیوار بالا رفت و از خط مرزی گذشت دوربین اعلان خطر کند. با در نظر گرفتن همه این موارد متوجه قابلیت های این سیستم شدید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوربین مداربسته کلیک کنید.

 

 

عملکرد سیستم های دزدگیر اماکن

دزدگیر اماکن در واقع یک سیستم هشدار است که به محض فعال شدن می تواند هشداری های موثری داشته باشد.

دزدگیر اماکن به چند صورت خطر موجود را اعلام می کند، که یکی از آن ها آژیر هشدار محلی است که در تمام دزدگیر اماکن به صورت کلاسیک وجود دارد اما در دزدگیر اماکن پیشرفته خطر به پلیس و صاحب مکان گزارش می شود برای مثال در دزدگیر فورنت به سه مدل پیامک و تماس از طریق خط تلفن ثابت و همراه صورت می گیرد، کافی است که شماره تلفن ها را بر اساس اولویت داخل سیستم دزدگیر اماکن قرار دهید تا به ترتیب با آنها تماس گرفته شود. حال سوال اینجاست که دزدگیر اماکن چگونه موقعیت های خطر را شناسایی می کند؟ برای مثال سنسور تشخیص حرکت سیستم دزدگیر اماکن از طریق ماکروویو این خطرات را تشخیص می دهد.

امواج در زمان ثابتی منتشر می شوند ‌و به داخل دستگاه باز می گردند زمانی که به جسم محرکی برخورد کنند این بازه زمانی تغییر کرده و گزارش تشخیص حرکت به دزدگیر اماکن فرستاده می شود.

دزدگیر اماکن با سنسور های زیادی مانند بیم خطی یا شکستن شیشه موارد خطر را تشخیص می دهد.

در سنسور تشخیص شیشه که حساس به ارتعاشات و صدای شکستن است آژیر دزدگیر اماکن فعال می شود

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.